Reacties

Wilt u ook een reactie achterlaten, dan kan dat in het schrijfvenster onder het knopje "Contact".

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hallo Kees,


Ik dacht ik zal even een update doen van mijn voortgang. Op 29-01-2013 voor het eerst bij je geweest en toen begonnen met 120 kilo.

Gisteren op de weegschaal gestaan en ik weeg nu 99,7 kilo!! In iets meer dan 4 maanden tijd dus 20 kilo kwijt.

Dat is 5 kilo per maand! het meest blij ben ik om het feit dat ik nu eindelijk weer eens onder de 100 kilo zit!


Ik ben een stuk actiever geworden. Skate nu bijna iedere dag 7 km en ga regelmatig met de hond van de buurman wandelen,

en dan zijn we zo een uur onderweg. Dat was eerder wel anders. Dan kwam ik thuis van het werk, plofte op de bank,
propte me vol met eten, stak een joint op en zat tv te kijken.

Ik ben nu voor het eerst ook positief dat dit gaat lukken. ik heb er totaal geen moeite mee om het vol te houden.
En aangezien ik niet op dieet ben maar gewoon gezond eet, hoef ik straks niet mijn voedingspatroon aan te passen omdat het dieet klaar is.
Want dat was altijd het moment dat alles weer bij op zat plus de extra kilo's.

Ik wil je daarom ook bedanken voor wat je voor me hebt gedaan. Mocht het nodig zijn kom ik ook zeker bij je terug!

Mijn eerste doel is nu om aan het einde van dit jaar onder de 90 kilo te zitten. Dan heb ik dus nog 7 maanden om er 10 kilo af te krijgen
en dat moet te doen zijn lijkt me. Ik krijg zoveel goede reacties om me heen dat die enthousiasme me er wel doorheen helpt denk ik!

Ik heb misschien nog wel een tip voor mijn lotgenoten. Ik schrijf alles op in mijn agenda. Echt alles wat ik eet en drink.
Als ik dat niet doe en ik denk na een paar dagen terug aan wat ik allemaal genuttigd heb, schrik ik daar wel van.
Als ik alles opschrijf (ik kleur de ongezonde dingen ook rood) zie ik in één oogopslag hoe gezond ik eet en of die pizza nu wel of niet kan.

Groetjes,

J..

P.S. Als je wilt mag je deze mail best aan geïntresseerden laten lezen.

Nu na bijna een jaar, januari 2014 een gewicht van 77 kilo

Mijn ervaring,

Ik ben via een kennis bij Kees terecht gekomen. Mijn kennis had een behandeling bij Kees gehad en zij was vol lof. Alleen maar positieve geluiden. Zij was een heel ander mens geworden. Zij kon hypnose alleen maar aanprijzen.

Jaren geleden had ik me er al eens in verdiept, maar nog nooit gedaan. Want, tja ik vond het best wel eng, wie weet wat er allemaal gebeurd.

Nou ik kan zeggen, je hoeft niet bang te zijn, er gebeurd niks. Tenminste niet iets wat je niet wilt.

Kees is een hele fijne man, die je op je gemak stelt. Je kunt je verhaal kwijt, hij luistert goed, neemt je serieus en heeft begrip. Het is belangrijk dat je alles zegt, zodat hij zijn sessie hierop in kan stellen. Dat is ook in je eigen belang natuurlijk.

Ik kwam bij Kees voor zeer uiteenlopende zaken. Meest op psychisch gebied. Hierin meenemend de littekens van mijn verleden. De insteek was dingen van vroeger op te ruimen, zodat dit door zou werken in het heden, me minder zou belemmeren.

Ik ben 3x bij Kees geweest. Mijn sessies vonden liggend plaats. Dit vond ik prettig. Persoonlijk heb ik moeite om me over te geven, maar door de ervaring en technieken van Kees is dit toch aardig gelukt. Een paar dingen zijn me bijgebleven, wat hij letterlijk tegen me zei. De rest heb ik niet meegekregen.

Het is in feite zo. Jij ligt ontspannen op tafel en Kees praat met je onderbewuste. Meer is het niet. Dus weinig inspanning met veelal positief resultaat.

Wij zijn dus wezen opruimen. Dit is ook heel erg goed gelukt. Kees nam me mee, het was zeg maar een reis. Ik kon het zelf vormgeven, hij gaf de handleiding. Een reis van nu, naar vroeger. Hij zei me alle ballast te verzamelen en me daarvan te ontdoen. Je kunt het niet hard maken, ik weet echter wel dat ik hierdoor psychisch lichter ben geworden. Ik ging me ook ineens dingen herinneren, die heel ver weggestopt waren. Dat was best gek. Af en toe had ik van die Oh ja momentjes. Dit heeft best lang doorgewerkt. Ik had het idee, dat er voor die herinneringen ruimte was gemaakt. Het verleden drukt nu niet meer zo op me. Het zijn nu herinneringen die te hanteren zijn.

Naast de hypnose heeft Kees me met reiki behandeld. Reiki is net als hypnose ongrijpbaar. Je moet het ervaren. Reiki is het ontvangen van energie om blokkades op te heffen, zere plekken liefdevol aan te raken. Het kan je helpen dingen te verwerken, een plekje te geven. Het kan op tafel, maar kan ook op afstand. Het is een soort afstemmen op elkaar, zodat er energie doorgegeven kan worden aan de probleemgebieden. Reiki is geen medicijn, het kan je klachten verlichten. Je kunt het op verschillende manieren voelen. Ik vind het een weldaad, het is heerlijk om energie te ontvangen. Over het algemeen genomen word je er rustig van. De laatste keer dat ik het ontvangen heb, voelde het als een koude windvlaag over me heen. Ik heb echter ook wel eens een warme stroming of windvlaag mogen ervaren. Maar dat is bij iedereen verschillend.  

Chantal.